Menü

Fehérvárcsurgó - Videoton BKE 8-0


2017.11.19.  13:00  vasárnap  Fehérvárcsurgó
  
A mérkőzés előtt arról beszéltünk a játékosokkal, hogy ennek a mérkőzésnek természetesen mi vagyunk az esélyesei. Az év utolsó bajnoki mérkőzése ráadásul hazai pályán, így csak is a győzelem lehet elfogadható számunkra. A csapatunk ennek megfelelően kezdte a mérkőzést. Igyekezett magához ragadni a kezdeményezést. Próbált tetszetősen játszani. Sikerült is több lehetőséget kidolgozni, de ekkor még nem sikerült eredményesen befejezni a támadásokat. Az ellenfelünk csak nagyon ritkán tudott a kapunkig eljutni, de ekkor a védelmünk jól zárt és így a vendégcsapat eredménytelen maradt. Nem úgy a hazaiak hiszen Boros remekül zárkózott fel egy támadáshoz majd élesen a kapu elé rúgta a labdát amely egy vendégvédő segítségével a kapuba kötött ki. Majd Baksa révén növeltük az eredményt. Ezáltal kétgólos vezetéssel mehettünk a szünetre. Nyilván az volt a kérés a játékosok felé ha lehetőség van rá akkor még jobban helyezzük az ellenfelünket nyomás alá így kényszerítve ki a hibákat.
A játékosok valamennyien megtették a tőlük telhetőt. Nem lehetett panasz senkire sem. A nyolc lőtt gól magáért beszél. A cserék is jól szálltak be a játékba a nyomás nem lanyhult és további gólokat sikerült szerezni mint ahogy említettem összesen nyolcat. További öröm, hogy egy új fiatal játékos tudta megmutatni magát a felnőtt csapatba Kovács Martin személyében. Gratulálunk!!!!
A szezontól és természetesen a szurkolóinktól szépen sikerült elköszönni.
Itt meg is ragadnám a lehetőséget, hogy megköszönjem a szurkolóinknak magam és a csapat nevében az egész szezon alatt a kitartásukat és támogatásukat! Igyekszünk rászolgálni a megbecsülésükre a tavaszi szezonban is.
 
Gólszerzők: Boros, Baksa / 2 /, Herczeg / 2 /, Kindl / 2 /, Bernáth P.
 

Vissza