Menü

Pusztavám - Fehérvárcsurgó 1-1 (0-0)

2018.04.15. vasárnap, Pusztavám


Kellemes tavaszi időben került sor a Pusztavámon lejátszott bajnoki mérkőzésre. Kíváncsian vártuk, hogy csapatunk melyik arcát mutatja.
Előre bocsájtom , hogy döntetlent játszottunk a hazai csapattal, de mekkora különbség volt a múlt heti döntetlen és ez a döntetlen között. Ég és föld! Mondhatjuk, hogy ezért is  és azért is egy - egy pont jár, de akkor is. Bár szomorúak voltunk most is hiszen a 95. percben hagytuk kiénekelni a szánkból a sajtot. Azért én még is azt mondom, hogy erre a teljesítményre lehet építeni a jövőben is. A mérkőzést a megbeszéltek szerint kezdtük, igyekeztünk gyors támadásokból több helyzetet kialakítani az ellenfelünk kapuja előtt. Ez több alkalommal sikerült is hiszen hacsak a három 100% -s ziccert említem meg akkor nem is túlzok.
Sajnos ezen a délutánon egyik támadónk sem tudta eldönteni a mérkőzést addig az ellenfelünk a kapunk elé ívelt labdái jelentettek veszélyt a kapunkra. A támadók segítségére Andocsi sietett a második félidőben szerzett fejes góljával. Pusztavám mindent egy lapra téve igyekezett minden labdát a kapunk előterébe juttatni, így próbáltak meg veszélyeztetni. Sajnos a 91 percben sikerült kihagynunk a kihagyhatatlant is, ezzel nem tudtuk lezárni a mérkőzést míg az ellenfelünk a 95 percben újra a kapunk elé ívelte a labdát és amíg mi egymásra vártunk addig a pusztavámi játékos a kapunkba sodorta a labdát .Tényleg nagy volt a csalódottság, nem volt könnyű feldolgozni az így kialakult eredményt. Mint mondottam ez a teljesítmény erőt adhat a folytatáshoz.
 
Gólszerző: Andocsi.
 

Vissza